Oldal megosztása

Blog

A hivatkozásokra kattintva olvashatóak a legfrissebb blogbejegyzések, valamint elérhető az archívum is.

Már több helyen is elmondtam, hogy én nem szeretem a kiépített, fizetős fotós leseket. Szerintem egy kép úgy ér a legtöbbet, ha az teljes mértékben a fotós munkájának az eredménye.

Posted by vasárnap, 06-19-2016
(0 votes)

Fotókiállítás Ordacsehiben

Fotókiállítás Ordacsehi

2016.06.17.

 Ordacsehi a Balaton Déli partjától kb. 3 km-re Balatonboglár és Fonyód között helyezkedik el. Kicsi zsákfalu. A polgármestere Márton László, akit már régóta ismerek. Laci tudja, hogy a hobbim a természetfotózás és ezért felkért, hogy rendezzünk egy kiállítást a képeimből a 2016-os Falunap programjai kertében. 

Aminek nagyon örültem és persze bele is egyeztem.

Elmondta, hogy ismer egy nagyszerű embert, aki fotóművész és felkéri a kiállítás megnyitására. Így ismertem meg Baricz Kati fotóművészt (http://katibaricz.blogspot.hu/ ) aki, az első pillanatba bedobta magát a szívembe.

Sokat beszélgettünk a kiállítás előtt, ami nagy élmény volt.

Nagyon köszönöm neki, hogy a kiállításomra intézett egy hatalmas méretű képet az egyik kedvenc fotómról, ami szerintem feldobta az egész rendezvényt.

Kati a megnyitón nagyszerű hangulatot varázsolt-, nemcsak a mondanivalójával, hanem a megjelenésével, és életszeretetével is- amely mindenkit magával ragadott.

Köszönetet mondok még Péterdi Gabriella és Takácsné Baja Erika művésztanároknak az ünnepségen való közreműködésért, nem utolsó sorban Ordacsehi Község Önkormányzatának a kiállítás megszervezéséért és a lehetőségért.

 

fotók: Kajetán Jácint

 A napokban jött a hír, hogy a szokottnál korábban megérkeztek a gyurgyalagok. Ki is mentem két nappal ezelőtt a közelben található élőhelyükre, hogy meggyőződjem róla. Örömmel tapasztaltam, hogy a hír igaz, már messziről lehetett hallani a jellegzetes hangjukat.

1. oldal / 3